Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Továbbtanulás minimális matekkal?

Továbbtanulás minimális matekkal?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem olyan szakokat ajánlani a felsőoktatásban, ahol egyáltalán nem, vagy csak minimális szinten kell matekot tanulnom?

Még pontosan nem tudom, hogy milyen irányba menjek, a matek nagyon nem megy, amit szeretek:magyar,angol, biosz.

Köszönöm a segítséget!:)

2014. jan. 10. 20:55
 1/7 Strangelove válasza:

jog, bölcsészkar, anglisztika -vagy valami olyan szak, ahol nyelvet oktatnak

biosz alapján mondanám még az orvosit, de azt a legnagyobb jóindulattal sem lehet "nem matekosnak" nevezni :D persze nem abból áll, de számolás van bőven

2014. jan. 10. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Kémia azonnal üti a matek ellenességet.

Lehet a való életben semennyire se fog kelleni a matek egy orvosnak,(persze függ milyen orvos vagy vagy egyáltalán orvos e..) de el kell végezni.

ui: Matekot nem tanulni kell hanem megérteni ami csak sok-sok gyakorlással megy.. tapasztalat...

2014. jan. 10. 21:06
 3/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy gyakorlás kellene, de sajnos a tanárommal sem túl jó a viszonyom, ha leülök nála dogát írni, szinte elhiszem hogy 1-es lesz...és általában az is lesz.

Ha elvégzem a bölcsészkart, vagy az anglisztikát akkot miv

2014. jan. 10. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Véletlenül elküldtem.

Tehát mivel foglalkozhatok, hogyha elvégzem azokat a szakokat?

2014. jan. 10. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
biosszal egészségügy?
2014. jan. 10. 23:29
 6/7 Strangelove válasza:

bölcsészkaron attól függ mit végzel, az anglisztikát is azon belül lehet tanulni.. azzal lehetsz angoltanár, vagy bármilyen angollal foglalkozó szakmát végezhetsz, pl. tolmács, főleg ha megtanulsz mellé még egy másik nyelvet

ha mondjuk történelem szakot végeznél bölcsészkaron, akkor dolgozhatnál múzeumban

de nézz utána milyen szakok vannak még ott, mert fejből nem tudom mindet

az igazat megvallva nem sok jövőt jósolnak a bölcsészkarosoknak, de ez azért sokmindentől függ

szabad bölcsész szakra viszont ne menj....

2014. jan. 11. 15:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, igazából én is attól félek, hogy a bölcsészettel nem sokra megyek.
2014. jan. 11. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!