Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 8. félévében buktam mit tegyek?

8. félévében buktam mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megbuktam 8.félévben informatikából.

A többi tantárgy pl: nyelvtan(3),irodalom(3),töri(3),matek(2)

ilyen jegyeim vannak félévkor a fontosabb tantárgyak közül.

olyan iskolába jelentkeztem ahova nem kell informatika,de akkor is ki szeretném javítani.

Nem egy gimi meg semmi sima szakközépiskola.

Mit tegyek?

Ha kijavítom és végére felvesznek.

(14/F)

Válaszokat köszönöm előre is.

2014. jan. 10. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de kutyát sem fogja érdekelni az informatika jegyed a felvételi során, bár a szóbelin biztos rossz pont lesz, amikor belenéznek az ellenőrződbe. Az meg főleg nem érdekel senkit, hogy kijavítod-e évvégére, csak a félévi és a tavalyi évvégi jegyekkel törődnek. Hiába javítod ki évvégére, semmivel sem lesz több esélyed sehova.
2014. jan. 10. 15:56
 2/5 A kérdező kommentje:

És szerintetek felvesznek?

(Nem találom az igazságot mert az egyik gyereknek megengedte hogy javítson nekem meg nem és a jegyeink is ugyan olyanok voltak)

2014. jan. 10. 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Mivel fogalmam sincs, milyen színvonalú suliba jelentkeztél, nem tudom, felvesznek-e. Egy erősebb iskolába esélytelen, mert ezek a jegyeke eleve rosszak.

Ha meg ilyen kézzelfogható igazságtalanság ér, akkor tökösnek kell lenni. Menj oda a tanárhoz, és kulturáltan, tiszteletteljesen kérdezd meg, miért így járt el az egyik srácnál és miért máshogy nálad, amikor ugyanazok voltak a jegyeitek. Ha ez sem segít, akkor ofőhöz is lehet menni.

2014. jan. 10. 16:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ de sajna nem vált be.

Már próbáltam de azt mondta hogy: Miért adjon NEKEM több esélyt hogy jobb lehessen?

Odamentem ofőmhöz és semmi nem hallgat senkire.

És tanultam lelkiismeretesen és semmi.

Aki felelt a 6 kérdésből 2 őt tudott az is én súgtam rám szólt a tanár hogy ne súgjak, és a többi kérdést is tudtam na mind egy na az a srác aki felelt az 3-mast kapott és így 2-essel megúszta.

Szerintem engem nem kedvel vagy nem tudom pedig 1x sem szóltam be neki.

2014. jan. 10. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
legközelebb ne súgj mikor éppen azért felelsz majd, hogy ne bukj meg, különösen ha pikkel rád a tanár...
2014. jan. 11. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!