Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha állami képzésen tanulok...

Ha állami képzésen tanulok egyetemen, lehet olyat kérni, hogy bsc utolsó félévében tegyenek át fizetősre?

Figyelt kérdés
Azért szeretném, mert elpazaroltam az első évemet egy olyan szakon, amit abbahagytam, és így ha nem csúszok, msc utolsó félévét akkor is fizetnem kéne. Viszont ha bsc utolsó félévét fizetném, akkor msc-n már nem kéne, mert pont lenne még négy félévem, és így megspórolnék kb 100000Ft-ot.

2013. aug. 23. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Bármikor kérheted az államiról fizetősre történő átsorolásod. Jól gondolkodsz amúgy.
2013. aug. 23. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, h lehet így csinálni, mert amúgy én is így terveztem ha nem sikerül megoldanom h beleférjek, mert a bsc jóval olcsóbb, mint az msc
2013. aug. 23. 21:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 23. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem sikerülne megoldani, akkor jelentkezz át levelezőre. Még azzal is jobban jársz, mintha Msc-n a dupláját fizeted félévente, mint amennyit itt kéne.
2013. aug. 24. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!