Csak én vagyok ilyen bizonytalan a továbbtanulással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mindjárt le kell adni a felvételi lapokat,de még mndig nem tudom eldönteni hogyan tovább.Néha humán,néha angol tagozat,néha nyelvibe akarok menni,máskor meg emelt infós osztályba,valamikor meg közgazdasághoz van kedvem.Nem tudom eldönteni,hogyan tovább...valaki hasonló cipőben?Tanácsok? 14/L2014. jan. 10. 14:37
1/5 anonim válasza:
Men jsima gimibe, nem 14 évesen kell megváltania világot és kitlaálni, hogy mi legyél. Elárulom, sokan még főiskola altt sem biztosak ebben. Nem kell túlpörgetned magad ilyesmin.
2/5 anonim válasza:
Én 25 vagyok, de még mindig nem tiszta a kép, hogy mivel is tudnék éveken keresztül hivatásszerűen napi 8-12 órában foglalkozni.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké,megnyugodtam egy picit.:) Amúgy sima gimibe nem szeretnék menni,nekem kell valami plussz a középsuli alatt.:)
2014. jan. 10. 17:58
4/5 anonim válasza:
Anno én sem tudtam,volt a képben egy angol tagozatos gimnázium meg egy műszaki szakközépiskola.
Végül a szakközép mellett döntöttem,de lehet kár volt.
Nem hoz lázba ez a dolog,fuccs az életemből 4 évnek és kitudja lesz-e lehetőség másfelé továbbtanulni (Y)
Maradj a gimnáziumnál.
5/5 A kérdező kommentje:
Csak a humánra megyek,gimibe...:DDD
2014. máj. 31. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!