BGF nemzetközi gazdálkodás. Levelező tagozaton is vannak nyelv órák?
Az érdekelne konkrétan, hogy levelező képzésben is lehet felvenni nyelvet órarend-szerűen, vagy az csak a nappali tagozaton lehetséges?
Illetve valóban igaz, hogy 6 félévig lehet tanulni nyelvet? Úgy hallottam, hogy van egy nyelvet tanulsz 6 félévig, vagy 2-t 3-3 félévig (nappalin). Ez érvényes lehet a levelezősökre is?
Köszönöm a válaszod!
Bár megmondom őszintén, csodálkozom, hogy ezt írod, mert pár hónapja beszéltem egy ismerősömmel, aki a külkerre jár erre a szakra, most fog diplomázni, és Ő mondta, hogy 6 félévig lehet tanulni nyelvet/nyelveket - és ez alap. Illetve itt gakorin is találtam pár választ ezzel kapcsolatban, és ott is ezt írták a kérdezőnek.
Én viszont a levelezőt részesíteném előnyben, mert dolgozni szeretnék mellette. Ezért is konkrétan arra tértem ki.
De minden esetre tényleg köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!