Javaslatok a továbbiakra?

Figyelt kérdés

Sziasztok..

16éves vagyok jelenleg 10.es

Gondolkodtam a továbbiakban, és arra jutottam, hogy lehet, hogy jogi szakra szeretnék majd jelentkezni, de fogalmam sincs, hogy ehhez mik a fontos tárgyak, vagy megéri-e, nehéz-e, és hogy jövőre milyen fakok kellenek hozzá stb.

Másik az informatika.

Ha van valami hasznos információtok, vagy ha segíteni tudnátok, esetleg javasolnátok "tervet" a továbbiakra, azt nagyon megköszönném!

2009. nov. 30. 17:23
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt mellékesen hozzátenném, hogy érdekel még a pszichológia is
2009. nov. 30. 18:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Magyar és töri. Ha emeltszintű érettségit csinálnál, vigyázz mert a magyart elég szubjektíven javítják. Inkább nyelvvizsgát szerezz. A jogi nagyon magolós, az info viszont matekos, az sem könnyebb. Azt kellene eldöntened alapvetően milyen érdeklődésű ember vagy, és ennek tudatában dönts. Sok sikert!
2009. dec. 1. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!