Érdekes ELTEs órákat keresek hétfőn 10-16 között, előny, ha a lágymányosi kampuszon van. Javaslatok?
Szerintem nezelodj az egyetem karainak honlapjan, amik erdekelnek, tuti vannak font orarendek
ui.: tok jo, hogy egyesek ilyen nyitottak :)
Kiírja, ha van előfeltétel, csak attól még, hogy a tanrend szerint nincs előfeltétel, még kellhetnek hozzá dolgok - jártam már így az Antiszemitizmus c. tárgynál, aminél kiderült, hogy ehhez mindenféle szociológus előképzettség kellett volna, pedig nem írt ki semmit. Másik, hogy azt viszont nem írja ki, hogy érdekes-e az óra, meg jó-e a tanár, érdemes-e "külsősként" beülni, ezért is kérem olyan emberek tanácsát, akik bennfentesebbek, mint én.
Meg vannak olyan órák, amiket én nem biztos, hogy megtalálok ETRben (még nincs az ETRben az időpontja, vagy nem az van eredetileg megadva, de kurzusmail-en már megbeszélték akkora, vagy csak mert szimplán ahhoz, hogy én nem matekos tárgyakat keressek az adott időben, ahhoz az összes kurzuson belül kell indítanom a keresést, és annyi találatot ad ki, hogy nem írja ki az összeset, nekem legalábbis úgy tűnik, hogy csinál ilyet).
Szia!
Ennyi olyan kurzust találtam, ami megfelelhet a feltételeknek. Ugyan én egyik tárgyat sem végeztem el, szerintem érdekesek lehetnek; emellett Pete Péter óráiról eddig csak jókat hallottam.
SZM105/aa1 Közgazdasági ismeretek (Major); Pete; H,12:00-14:00 2 kredit vagy ugyanez más kódon 4 kreditért: TT206/1
vagy SZM111/1 Életkorok pszichológiája Miklós; H,10:00-12:00 2 kredit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!