Melyik diplomával lehet jobban elhelyezkedni: Pszichológia vagy Pénzügy és számvitel?
Számvitellel könnyebb
viszont az abszolút nem érdekes
Silence 912 :
Mi érdekes a számvitelben? Komolyan kérdezem, én tanultam számvitelt is, nem vagyok teljesen se gg hozzá, de sosem tudtam megérteni, mit lehet benne szeretni. Számomra nem más, mint egy olyan szisztéma, amit törvényileg szabályoznak, hogy így kell csinálni, könyveld így, oszt jónapot. Persze a határterületein, pl. kontrolling már vannak érdekesebb dolgok is, de magánál a számvitelnél nehéz elképzelni unalmasabb területet.
Trükközés a jó a számvitelben
lehet pakolni a pénzt..
:)
a könyvelés rész lehet h kicsit uncsi
de a háttere sztem izgalmas
és amit az utolsó válaszoló írt, sz sem utolsó dolog :)
De nyilván valakinek mennie kell annak is, ahogy hiába tartja a legtöbb ember undorítónak a végbélnyílásokat, valakinek urológusnak is mennie kell, és attól, hogy ő elviseli és megszokja, még nem lesz nem undorító, csak egyszerűen a munka tárgya lesz, ezért nem undorodik tőle. Ahogy az unalmas melót is meg lehet szokni, nyilván mindig jobb könyvelőnek lenni, mint ugyanazt a 20 másodperces munkafolyamatot végezni egész nap egy gyártósoron, amit szintén meg kell valakinek csinálnia, amennyiben nem gazdaságos a gépesítése.
Nyilván ezzel együtt is azt mondom a kérdezőnek, hogy ha meg akar élni, inkább pénzügy és számvitel, habár nem vagyok biztos benne, hogy ne lenne már ezen a területen is hatalmas a túlképzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!