Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan kell e-felvételin...

Hogyan kell e-felvételin befizetni a főiskolai felvételi díjat?

Figyelt kérdés

Írnak itt olyat hogy vagy folyószámláról vagy bankkártyáról. De mit csináljak ha nekem egyik sincsen? Meg ez az ügyfélkapus dolog sem tiszta egészen, hogy elég bonyolult. Mármint azt értem, hogy valamit hitelesíteni kellene vele, de nem értem hogyan.

Tudna valaki segíteni, hogy ezek most hogy működnek? Lecs*szős válaszokra nem vagyok kíváncsi, viszont aki tudna segíteni annak nagyon megköszönném.

2014. jan. 7. 23:15
1 2
 11/12 reptoid ***** válasza:

Nyilván, neked szabad pontatlanul fogalmazni, nekem nem :D

Viszont folyószámla nélkül biztos, hogy nem utaltál, max befizettél.

2014. jan. 8. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy nincs saját számlaszámod, bankfiókban még befizetsz készpénzt az OH számlaszámára, ehhez nem kell hogy legyen saját folyószámlád :).

A hitelesítéshez pedig ha nincs ügyfélkapud nem baj, akkor úgy tudod hitelesíteni, hogy a jelentkezés végén az e-felvételi felületen lesz egy hitelesítő adatlap, azt kinyomtatod és postázod az OH-nak.

2014. jan. 10. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.