Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nappali iskolát tudtok Nekem...

Nappali iskolát tudtok Nekem ajánlani ami Pesten van és érettségit lehet szerezni vele, szakma nélkül?!

Figyelt kérdés
napi 3x kell bemenni (lényeg hogy családi pótlékot kapjak és diákmelózni tudjak)csak nem tudom van-e ilyen iskola... 11.évfolyamot kezdeném jövőre
2009. nov. 30. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Családi pótlékot nem kaphatsz akkor, ha rendszeres jövedelmed van!!! (A diákmeló is rendszeres munka.)

Nappali iskolákba hetente 5x kell bemenni (minden nap van tanítás), ahova csak hetente 3x kell bemenni, azok esti iskolák...

Pl. a Budakalász Gimnáziumnak sok tagintézménye van Bp-en és szerte az országban, itt az esti tagozatra hetente 3x kell bemenni, 3 év alatt ad érettségit, ha nincs rendszeres jövedelmed, akkor kaphatsz családi pótlékot és diákigazolványt is!

2009. nov. 30. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nappali iskolába akarsz menni akkor minden nap reggeltől délutánig kell suliban lenned.(ezért hívják nappali iskolának)

Amit te akarsz az esti vagy levelező suli,ott lehet heti 3x menni.De te már többször írtál ide ez ügyben nem??

2009. nov. 30. 14:25
 3/3 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..

Ezt is te írtad! Annyian segítettek már neked,miért nem választasz egy esti sulit??

2009. nov. 30. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!