Ingyenesen már nem tudok letenni egy szakmát?
20 éves vagyok(férfi), jelenleg gyártósori munkás.
Van egy érettségim utána akartam letenni egy szakmát de 2x is elhasaltam mert nem figyeltem oda és nem foglalkoztam vele(aztán elegem lett az iskolából és elmentem dolgozni).
Havi 80-90ezerből nem lehet új életet kezdeni ezért szeretnék valami szakmát letenni.
Tudok valahol tatabányán ingyenesen letenni egyet,akár levelezős akár nem a lényeg hogy ne 2éves legyen.
?
vannak különböző okj-s képzések, én ezeket ajánlanám neked
ezek közt van fizetős és van, amit támogat az állam
mikor elkezdted anno a szakmát, akkor az mi volt? mert ha pl okj, akkor ugye lehet h veszítettél államilag támogatott féléveket
aztán okj-s lehet közép ill. felsőfokú is...
milyen terület érdekelne? (mert úgy könnyebb segíteni, ha ezt tudjuk) :)
esetleg villanyszerelő+nyelv?
kint nagyon keresik őket, de itthon is keresett szakma
van ismerősöm, aki elektrotechnikus (automatizálás), elvégezte a villanyszerelő okj-t (bár fizetős, 9 hónap, 300.000 részletekben) és most nagyon jól keres
de simán elektrotechnikusként is el tudott volna helyezkedni és nem lett volna rossz a fizetés sem
egyetemre is jár levelezőn (államilag támogatott) villamosmérnöki szakra
egyetem mellett csinálta meg a villanyszerelő okj-st és mellette dolgozott is villanyszerelő mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!