Képi diagnosztikai és intervenciós asszisztens ( felsőfokúhoz. Nem alapképzéshez! ) képzéshez kell nyelvvizsgát letenni?
Egyáltalán, ha csak felsőfokú (okj) akkor kell nyelvvizsga?
Én eddig úgy tudtam hogy alapképzéshez és mesterihez kell teljesíteni
Egyetemen belül van. Kettő és egy fél éves képzés.
Szegeden. Azért kérdeztem, mert van olyan oktatási intézmény ahol kell hozzá nyelvvizsga C alap és valahol meg sem említi.(?) Szóval elég zavaros....
Köszönöm a válaszod!
Ott van, hogy adott oktatási intézmény mit vár el...
Azt kell teljesíteni. Általában az OKJ-hoz nem várnak el nyelvvizsgát. Ha mégis ezt írja, akkor ő kérhet.
Mikori adatokat nézel?
Most ez a szak neve.
orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus [orvosdiagnosztikai laboratóriumi]
Régebben valóban egy 2,5 éves képzés volt, és a Képi diagnosztikai és intervenciós asszisztens néven futott az SZTE-n volt ez a képzés. De ez megszűnt, illetve szabályozták hogy az okj végzettséget adó képzések maximum 2 évesek lehetnek.
Nyelvvizsga nem kell hozzá, és a régi fajta 2,5 éveshez sem kellett, hisz ez nem diplomát adó képzés.
Viszont ugyanezen a néven van rendes BSC képzés is, na ahhoz kell a középfokú nyelvvizsga.
Köszönöm a válaszokat!
Igen valóban rosszul írtam. Bocsánatot kérek, ha a régi szakképzést írtam le!
Igen a felvi.hu-n néztem és csak a Pécsi tudományegyetemen lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!