Valentina17 kérdése:

Felvételi, de hova?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Fontos kérdésem lenne hozzátok,de előtte leírom miről is van szó.20 éves vagyok. 2012-ben érettségiztem.Akkor felvételiztem egyetemre,de sajnos nem sikerült,így jelentkeztem egy médiai moderátor felsőfokú szakképzésre.Ezt 2014-ben el is végzem,és újra szeretnék felvételizni. Nekem a kommunikáció,és a médiatudomány szak az álmom. Gyakornok voltam már a Popcorn magazinnál,hogy belelássak,az írás vagy inkább a média ami vonz. Július óta gyakornok vagyok a 89.5 Music fm-nél.Rájöttem,hogy ez az a szakma amire én születtem. Nagyon szeretem csinálni,imádom az embereket. Sokan mondták szakmabeliek,hogy tényleg ezt a pályát válasszam. De itt jön a bökkenő. Nem fogom elérni a 455 pontot a felvételin. Emelt történelemmel,és nyelvvizsgámmal sem. Nagyon elvagyok keseredve. Tudtok nekem olyan szakot ajánlani,amely közel áll a kommunikációhoz? Vagy inkább járjak egy másik szakra,és vegyem fel hozzá a kommunikációt? Vagy inkább hagyjam,és menjek ki külföldre?(ezt nem szívesen tenném,mert szeretem kicsiny országunkat,szeretnék itthon maradni) ,de csábító hogy külföldön olcsóbban tanulhatnék.

Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat

2014. jan. 4. 17:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!