Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felvételi miatt túlzott...

Felvételi miatt túlzott izgulás legyőzése?

Figyelt kérdés
Sziasztok.:) 8.-os tanuló vagyok, felvételi elött állok. 7.év végén kitünő tanuló voltam, de mindig is nagyon izulós tipúsnak valltam magam. Már a felvételi szó hallatára hevesen ver a szivem, és úgy érzem teljesen elfogom cseszni az írásbelit mert már egy próba írásbelit is végig szrtesszelek.Anyukám próbál nyugtatni, de az én csökönyös agyam nem akar rá hallgatni. Kérem, valaki segítseg, hogy milyen módszerrel nyugtathatnám magamat, vagy valami ilyesmi.:D Akár egy bíztató mondat.Nagyon megköszönném, ha válaszolnátok:).

2014. jan. 3. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is elég izgulós vagyok, de mikor írtuk nem gondoltam arra, hogy felvételit írok. Egy szimpla dolgozatnak fogtam fel. Eleinte azt hittem, hogy nagy ügy ez az egész felvételi mizéria, de nem.

Sok sikert!

2014. jan. 4. 00:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a jo tanacsot!:)
2014. jan. 4. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Gondolj arra , ha neked nehéz, a többi embernek se könnyű!
2014. jan. 4. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is nagyon izgulok, alig várom, hogy túl legyek rajta! (Bia?)
2014. jan. 4. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:
En mar most nagyon izgulok :S es kinezem magambol hogy leblokkolok majd mikor irom :( :S szurkolok neked! :)
2014. jan. 5. 00:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!!:)
2014. jan. 5. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!