Milyen volt a központi felvételi?
Sziasztok! :) Csak azt szeretném kérdezni azoktól akik már megírták,hogy milyen nehéz volt, a matekot vagy a magyart találtátok e könnyebbnek, betudtátok e fejezni a feladatlapokat és a magyarba a fogalmazást, előtte nap tanultatok vagy inkább pihentetek, nagyon izgultatok, hogy sikerültek, hány pontot értetek el?
Bocsi a sok kérdést, de én idén fogom megírni és már nagyon ideges vagyok miatta..:S
Mi lenne, ha megoldanád a régieket? Mondjuk időre.
Utolsó nap már felesleges tanulnod, túl komplex, túl sok anyagot ölel át ahhoz, hogy legyen értelme valamit még külön akkor tanulni.
Nem tudom biztosra, de szerintem nem. Az ilyen vizsgaszerűségeken mindig csak tollat lehet használni, max ceruzát, ha szerkesztéses feladat van. Mondjuk ilyen szerintem nektek nem lesz.
Hibajavító minek? Ha valamit elrontasz, akkor lehúzod, aztán mellé írod a jót. Írhatsz akármilyen butaságot, ha lehúzod, nem fogják figyelembe venni, semmilyen hatása nem lesz a további pontozásra.
Minden évben változik. A magyar mondjuk könnyebb volt, mondjuk nem is vagyok egy reál beállítottságú személy. Igen, sikerült és még 10 percem is volt, addig átfutottam az egészet. Előtte egy nappal már felesleges, okosabb úgysem leszel. Izgulni, nem izgultam. Úgy gondoltam rá, mint egy TZ-re.
Hibajavítót nem lehet. Tollak, vonalzó, körző, harapnivaló, ilyesmi lehet nálad. Ha elrontasz valamit, akkor zárójelbe rakod, de ezt elmondják előtte.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!