Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen volt a központi felvételi?

Milyen volt a központi felvételi?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) Csak azt szeretném kérdezni azoktól akik már megírták,hogy milyen nehéz volt, a matekot vagy a magyart találtátok e könnyebbnek, betudtátok e fejezni a feladatlapokat és a magyarba a fogalmazást, előtte nap tanultatok vagy inkább pihentetek, nagyon izgultatok, hogy sikerültek, hány pontot értetek el?

Bocsi a sok kérdést, de én idén fogom megírni és már nagyon ideges vagyok miatta..:S

2014. jan. 3. 19:14
 1/7 reptoid ***** válasza:

Mi lenne, ha megoldanád a régieket? Mondjuk időre.

Utolsó nap már felesleges tanulnod, túl komplex, túl sok anyagot ölel át ahhoz, hogy legyen értelme valamit még külön akkor tanulni.

2014. jan. 3. 19:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Hibajavítót lehet használni?
2014. jan. 3. 19:31
 3/7 reptoid ***** válasza:

Nem tudom biztosra, de szerintem nem. Az ilyen vizsgaszerűségeken mindig csak tollat lehet használni, max ceruzát, ha szerkesztéses feladat van. Mondjuk ilyen szerintem nektek nem lesz.

Hibajavító minek? Ha valamit elrontasz, akkor lehúzod, aztán mellé írod a jót. Írhatsz akármilyen butaságot, ha lehúzod, nem fogják figyelembe venni, semmilyen hatása nem lesz a további pontozásra.

2014. jan. 3. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Minden évben változik. A magyar mondjuk könnyebb volt, mondjuk nem is vagyok egy reál beállítottságú személy. Igen, sikerült és még 10 percem is volt, addig átfutottam az egészet. Előtte egy nappal már felesleges, okosabb úgysem leszel. Izgulni, nem izgultam. Úgy gondoltam rá, mint egy TZ-re.

Hibajavítót nem lehet. Tollak, vonalzó, körző, harapnivaló, ilyesmi lehet nálad. Ha elrontasz valamit, akkor zárójelbe rakod, de ezt elmondják előtte.

Sok sikert!

2014. jan. 3. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Én még 3 éve írtam, 75% lett. Magyar volt könnyebb szerintem, bár ez személyfüggő. Idegeskedni nem kell, ha rendesen készülgetsz rá, tavalyiakat kitöltöd akkor nagy baj nem lehet. Azt jegyezd meg szerintem, hogy itt a célod minél több pontot gyűjteni, tehát két tipp: A könnyű feladatokkal kezd, nehogy tuti pontokat veszíts pár nehezebb feladat miatt. A legfontosabb pedig az, hogy mindenhova írj be valamit, ezt főként a magyarra értem. Ha kell tippelgess, mivel nem jár pontlevonás, ha hülyeséget írsz.
2014. jan. 3. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg előtte,és ne tanulj előző nap!Vigyél magaddal csokit,a magyar és a matek között lesz 15 perc szünet!:) A magyar általában könnyű,persze ha reálos vagy,akkor...nem.Nem írok központit,nem olyan osztályba megyek,ahova kell.:)
2014. jan. 4. 16:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) A régieket amúgy meg már 2 hónapja gyakorlom, de akkor is izgulok..:DD
2014. jan. 5. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!