Minek éri meg főként továbbtanulni?
Figyelt kérdés
18/F vagyok, idén érettségi. Szeretnék OKJ-re menni és utánna továbbtanulni. A kérdés már csak az, hogy minek? Szeretem az idegen nyeleket, 3 nyelvet szeretnék tudni, angol, német és japán. Tolmácson gondolkoztam, de nemtudom milyen az elhelyezkedés. Illetve, még adok infókat, hátha tudtok mondani valamit amilyen szak jó lenne nekem. Ahogy az már kiderült, szeretem az idegen nyelveket. Illetve szeretem a történelmet, földrajzot, biológiát. Nem szeretem a matekot, fizikát. Vannak még szakmák amik érdekelnek, pl: Biológus, Térképész. Segítsetek légyszíves dönteni hogy mi legyek.2014. jan. 3. 16:02
1/4 anonim válasza:
Azt írod, három nyelven szeretnél tudni. Ezek szerint még egyikből sem vagy elég jó szinten?
2/4 A kérdező kommentje:
De, angolból és németből elég jól beszélek, szinte már társalgási szinten. A japán még majd pluszban lenne.
2014. jan. 3. 20:26
3/4 anonim válasza:
Ha a japánt rendesen megtanulod, szerintem lenne kereslet rád, mint tolmács. Ehhez pedig egy nyelvszak alapképzést + tolmács-fordító mesterképzést tudok ajánlani :)
(emiatt kérdeztem, hogy milyen szinten vagy a nyelvekből)
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm mnt a zöld kéz.
2014. jan. 3. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!