Hol tudok legnagyobb eséllyel továbbtanulni ahol főként a történelmet nézik?
Egyetem/főiskolára szeretnék menni, töriből emelt szinten érettségizek. milyen szakokon nézik leginkább a történelmet? és olyan szakma érdekelne ami nem egy töltelék szar, pl szabad bölcsész.
Humán tárgyakból egész jó vagyok, sajnos reál tárgyakból siralmas... :D Választott tárgyam informatika, vagy földrajz lesz
2-es válaszoló vagyok. Azért is írtam, mert én közgazdász vagyok. Középsuliban a matek nagyon nem ment, érettségin éppen hogy meglett a 3asom. Az osztályfőnököm, azt mondta, hogy nagyon szeret, mert jó ember, vagyok de inkább ne menjek közgazdásznak a rossz matekom miatt. Nos, nem fogadtam meg a tanácsát, és elmentem. A matekos tantárgyak az elején vannak, ott szivatják a népeket. Volt nekünk ott kalkulus, lineáris algebra, valószínűség számítás, statisztika. Mivel féltem tőlük ezért tanultam rájuk, és mindegyik elsőre (!) sikerült. Az egyetemen az igazi nehézsége a számvitel okozta, mert az érteni kellett! A számolás részt könnyű volt megcsinálni, csak míg odáig eljutottál, hogy számolhass, vért izzadtál.
Összességében szép eredménnyel elvégeztem a közgét, és jelenleg kormánytisztviselőként dolgozok, szerencsére a fizetésem is nagyon korrekt.
Én a közgazdász pályát mindenkinek ajánlom, mert ezzel azért el lehet helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!