Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudok legnagyobb eséllyel...

Hol tudok legnagyobb eséllyel továbbtanulni ahol főként a történelmet nézik?

Figyelt kérdés

Egyetem/főiskolára szeretnék menni, töriből emelt szinten érettségizek. milyen szakokon nézik leginkább a történelmet? és olyan szakma érdekelne ami nem egy töltelék szar, pl szabad bölcsész.

Humán tárgyakból egész jó vagyok, sajnos reál tárgyakból siralmas... :D Választott tárgyam informatika, vagy földrajz lesz

2012. okt. 2. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Történelem alapszak?
2012. okt. 2. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Jogász vagy közgazdász
2012. okt. 2. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
a tőrténelemnek leáldozott.
2012. okt. 2. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
2-esnek: közgázhoz azért nem árt, ha nem vagy siralmas reáltárgyakból...
2012. okt. 3. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:

2-es válaszoló vagyok. Azért is írtam, mert én közgazdász vagyok. Középsuliban a matek nagyon nem ment, érettségin éppen hogy meglett a 3asom. Az osztályfőnököm, azt mondta, hogy nagyon szeret, mert jó ember, vagyok de inkább ne menjek közgazdásznak a rossz matekom miatt. Nos, nem fogadtam meg a tanácsát, és elmentem. A matekos tantárgyak az elején vannak, ott szivatják a népeket. Volt nekünk ott kalkulus, lineáris algebra, valószínűség számítás, statisztika. Mivel féltem tőlük ezért tanultam rájuk, és mindegyik elsőre (!) sikerült. Az egyetemen az igazi nehézsége a számvitel okozta, mert az érteni kellett! A számolás részt könnyű volt megcsinálni, csak míg odáig eljutottál, hogy számolhass, vért izzadtál.

Összességében szép eredménnyel elvégeztem a közgét, és jelenleg kormánytisztviselőként dolgozok, szerencsére a fizetésem is nagyon korrekt.

Én a közgazdász pályát mindenkinek ajánlom, mert ezzel azért el lehet helyezkedni.

2012. okt. 3. 14:59
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! esetleg valami más?
2012. okt. 4. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!