Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Iskolaundorom van mit csináljak?

Iskolaundorom van mit csináljak?

Figyelt kérdés
12.es vagyok azt se tudom hova tanuljak tovább,hétfőn már suli és hányingerem van felmegy a vérnyomásom olyan ideges vagyok. Gyűlölöm az iskolát még egy tescoban si szívesebben dolgoznék..persze biztos hogy megbánnám ha ilyenre vetemednék.. Úgy indultam hogy tovább tanulok ( konkrétan az orvosira) de elment az életkedvem is le vagyok amradva össze-vissza kapkodok.. kiégettnek érzem magam.. utálok tanulni nagyon nagyom!!! Hogy győzzem le ezt?
2014. jan. 3. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát az orvosiról lemondhatsz, az biztos. De az érettségiig mindenképpen el kell jutnod, anélkül semmi esélyed nem lesz munkát találni. Nem kötelező továbbtanulni, választhatsz valamilyen tanfolyamot, okj-s képzést is, de érettségivel már sokféle munkakörre felvehetnek. Szerintem az érettségit tűzd ki magad elé elsődleges célnak, arra találj valami motivációt, a többi egyelőre teljesen mindegy.

Csak abba gondolj bele, hogy ha az érettségit most elcseszed, később ezerszer nehezebb lesz bepótolnod, kijavítanod, hogy jobb életed legyen. Most használd ki, amid van, mert később nagyon meg fogod bánni, hogy amikor lehetett volna, akkor szartál az egészre :)

2014. jan. 3. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tedd le az érettségit, menj el a Tescóba, és ha már meguntad, akkor felvételizhetsz valahová.
2014. jan. 3. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is most fogok érettségizni, és sajnos én se tudom, hova menjek tovább... Pedig 4 hónap, és itt az érettségi! Bár nekem iskola undorom nincs, kicsit várom hogy mehessek (a társaság miatt), de az idő gyorsasága nagyon zavar...

A továbbtanulás az egyetlen okod az iskolaundorra?

2014. jan. 3. 14:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rossz tanuló! 4.5-4.6 az átlagom gimibe járok és ahhoz képest mennyit tanulok szerintem nem olyan rossz.. de nekem ilyen 4,8-5 átlagom volt pár éve de elment a kedvem vissza szeretném hozni.. attól vagyok rosszul hogy rengeteg órám van és nincs időm pihenni/társaságba menni.. mások már rég leérettságiztek mondjuk angolból én meg ezekről lemaradtam se nyelvvizsgám se semmi úgy érzem egy vesztes vagyok..fogalmam sincs az életről sajnos senki se segít itthon sem.. elveszettnek érzem magam és sikertelennek..
2014. jan. 3. 14:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!