Milyen suliba menjek?

Figyelt kérdés
Helo,most vagyok 8.-os és nem tudom hogy minek tanuljak tovább.Igazábol ötleteket várnék.Köbö 4-es tanuló vagyok és csak budapesti szakközép sulikat írjatok(de elég ha csak "szakmát" írtok).=) (remélem értitek hogy mire gondolok)
2009. nov. 25. 21:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%
21:53-sal nagyon egyet értek,szerintem is megértenétek egymást:D
2009. nov. 25. 22:00
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
baszok a helyesírásomra. a munkám nem követeli meg a helyesírást. meg ha ki tudod javitani amit szarul irtam, akkor meg tudod mit akartam irni. (21:50 vagyok)
2009. nov. 25. 22:01
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezen a nyamvadt oldalon mkit a helyesírása miatt cseszegetnek,már annyira unalmas!Attól,h vkinek nem jó a helyesírása,még nem kell kisegítőbe járnia,hol éltek ti?!:S Nem láttatok még kisegítő iskolát?Még ha diszgráfiás lenne,akkoris járhatna többségi iskolába.Meg még meg is érteném,h így ki vagytok akadva,ha gimibe akarna jelentkezni,de szakközépsuliba akar menni,szakmát akar tanulni,akkor nem tudom,mi a fene baja van mkinek:SMajmok

Nemtom amúgy,h milyen suliba menjél,mert én nem ismerek egy pesti sulit se :D

2009. nov. 25. 22:07
 14/25 anonim ***** válasza:
28%
Lehet, hogy roszzul emlékszem, de nekem és a gyerekeimnek is, kb ötödik osztályos korra már nem szabadott ilyen hibákat elkövetni. Nemhogy nyolcadikban.
2009. nov. 25. 22:10
 15/25 anonim ***** válasza:
nekünk lehetett hibázni. csak több hiba, rosszabb érdemjegyet eredményezet. miért nem lehetett hibázni? tilos volt? ne bosszants!
2009. nov. 25. 22:19
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod mi szeretnél lenni, válassz egy sima gimnáziumot. Ad 4 évet eldönteni hogy hova tovább. Nekem ez a taktika bejött. Sokat törtem a fejem hogy épitész szak. vagy sima gimi. Hálát adok az égnek hogy sima gimit válaszottam, már baromira nem érdekelne, bűnügyi nyomozó leszek, legalábbis 1000% on pörgök hogy sikerüljön. Én most 10.es vagyok.

Sok sikert és okos döntést!

16/L Pécs

2009. nov. 25. 22:25
 17/25 anonim ***** válasza:
mondjátok már el nekem, ebbe a 2 mondatban, mi volt akkora falatrengető helyesírási hiba??? Basznátok meg, hogy csak erre tudtok konctrentrálni. Olvasgattok a kérdéseket, és ha láttok egy vesszőhibát vagy vmit, akkor egyből beleköttök .. szánalmasok vagytok
2009. nov. 25. 22:27
 18/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Igazából arra gondoltam h írtok egy szakmát mellé írnátok h annak a v kinek mi is a dolga és eldöntöm h teccik e(vagy v mi):D =)amúgy meg baszok a helyes írásra a "neten".Érted h mire gondolok és ez a lényeg...
2009. nov. 25. 22:30
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem kisegítő suliba menj ilyen helyes írással"

nem egybe véletlenül se... szerintem te is csatlakozhatsz a csapathoz bunkókám...

2009. nov. 26. 00:33
 20/25 anonim ***** válasza:

Neked kell eldöntened, hogy melyik suliba menj. Biztos nálatok is vannak középiskolai börzék és nyílt napok, menj el minél többre, sok hasznos tanácsot kaphatsz és prospektusokat gyűjthetsz. A mi iskolánkban nagyon sokat segített azoknak, akik nem tudtak dönteni. Én személy szerint a szakközépiskolát javasolnám, mert 4 év alatt szakmát és érettségit is szerezhetsz.

Ha jó matekos vagy - közgazdasági, kereskedelmi szakközép;

jó zenei hallásod van, vagy jól rajzolsz - menj művészeti iskolába;

jó a kézügyességed, érdekel az elektronika - mechanika, elektronika szak;

jó az állóképességed, jó vagy tesiből - tesi, rendvédelmi,.. szakot keress;

jó vagy bioszból, kémiából, fizikából - természetvédelem, környezetvédelem, vízügyi szakközépiskola való neked,

Vannak még élelmiszeripar középiskolák, ahol lehetsz: pék, cukrász, felszolgáló, szakács; idegenforgalmi szakközépiskolák, ahol szállítmányozást és emelt szinten nyelveket tanulhatsz, és még rengeteg más, most csak ennyi jutott eszembe. MENJ EL EGY KÖZÉPISKOLA BÖRZÉRE!

Remélem, segítettem, és bocsi, ha van benne helyesírási hiba, de most a tartalomra koncentráljatok, mert az a lényeg.

2009. nov. 26. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!