Egyiptológus szeretnék lenni. Hogyan? (Többi lent! )
14 éves lány vagyok, Németországban élek fél éve. Magyarországon mindig iskolaelső voltam, a tanulással nincs gond. Németül (magyarul) anyanyelvi szinten beszélek, angolul tanulok és jövőre a franciát is felveszem. Szóval a nyelvtanulással nincs gond, kimondottan fogékony vagyok rá.
Négy éves koromban határoztam el, hogy egyiptológus szeretnék lenni, nagyon vonz a kultúra. Most kell idén a praktikumot csinálnom, azaz a szakmai gyakorlatot. Úgy döntöttem, egy egyetemet célzok meg.
De ez mind lényegtelen is. A kérdésem, hogy itt Németországban hová tudok elmenni tanulni (tudom, gimnázium, utána főiskola, egyetem, régészet és egyiptológia szak)? És mennyi esélyem van rá?
Szia! én is egyiptológus szerettem volna lenni, de rájöttem hogy ott nem keresnek jól és már nincs is felfedezni való!
ÉN inkább idegenvezető leszek:)!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!