Ciki pszichés betegség miatt magántanulónak lenni?
Én magántanuló vagyok,és a 'kiváltó' ok az nálam az volt, hogy nem éreztem jól magam túlságosan emberek körül,ill. hajnali kelé,esti végzés nem feküdt...
Semmi betegségem nincs,így papírom sincs.Mi az igazgatóval megtudtuk ezt beszélni,és ezért lett ez így.
Egyáltalán nem bántam meg,sőt. Sokkal hatékonyabban tudok tanulni, mert itt tényleg csak az van amit te szeretnél.
Azoknak akik nehezebben megy a tanulás, azok oké.. hátrányba vannak, de akik tudnak gond nélkül tanulni egyedül,és értik az anyagot, azok számára ez öröm,és boldogság...
Én örülök ennek,és kicsit se bántam meg.
Én végig szenvedtem a gimit,már csinálnám újra.
Van egy pszichés betegségem.Nem tudok idegen helyen pisilni.És emiatt minden nap szornogva mentem iskolába,félve a fájdalomtól és sokszor fájt is.Napi 10-12 óra pisi nélkül,semm folyadékbevitel,nehéz volt nem csinálnám újra,már nem is menne szerintem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!