Fogorvosi kar, általános orvosi kar vagy gyógytornász?
Figyelt kérdés
Fiúként, család elrtartását szem előtt tartva melyik a legjobb? Képzések után melyikkel mik a lehetőségeim?2009. nov. 24. 18:42
1/12 anonim válasza:
Aztaku... Nem lehetsz semmi öregem, ha ilyenek közül válogathatsz... :O Sztem amugy fogorvos.
2/12 anonim válasza:
Fogorvos, ők jól keresnek, pláne ha maszekolnak.
3/12 anonim válasza:
Ha eszed van akkor jog.
Fogorvos: oda olyanok mennek, akik nem igazán tudják megállni a helyüket az orvosin.
Általános orvosi: hm...minimum plasztik.sebészig vagy sebészig kell vinned ahhoz, hogy megfizessenek.
Gyógytornász: na neeeee, abból telített a piac.
Sztem menj gyógyszerész szakra és ott tudsz mozogni. Ha ügyes vagy lehetsz orvoslátogató is, márpedig azok jó sokat keresnek! :)
Remélem tudsz majd dönteni!
4/12 anonim válasza:
Én a fogorvost választanám, ha maszekolsz akkor nagyon jól meglehet élni belőle.
5/12 anonim válasza:
Fizetés szempontjából fogorvos.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Mégmérlegelek...De fogorvosnál a baj az, hogy nincs milliomos papa aki a fenekem alá tolja az egész rendelőt. A gyógytornász kiesik, ÁOK meg elég hosszú (min. 10 év) és a mai eü-i helyzetet látva nem sok esélyem van a magánon kívül. De látattok már magánban trumatológust, gyerekorvost vagy ilyesmit? - én nem
2009. nov. 25. 07:44
7/12 anonim válasza:
Viszont ki tudja a papa perkálni a tandíjadat. Szerintem fogorvos.
8/12 anonim válasza:
A tandíjra nem kell a "papának perkálnia", ha van olyan okos az ember és államilag támogatottra felveszik, akkor ingyenes ! ! !
9/12 anonim válasza:
Az államilag finanszírozottat is ki kell fizetni egy idő után az államnak.
10/12 anonim válasza:
utolsónaK. ez akkora hülyeség, minek írsz olyat amiben nem vagy biztos? egyáltalán nem kell visszafizetni semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!