Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bme villamosmérnökiről érdemes...

Bme villamosmérnökiről érdemes lenne átmenni a kandóra?

Figyelt kérdés
Első félév végén 3 tárgyból buktam (anal, digit, prog), ez 17 kredit mínusz, kereszten is csak 21 kreditet tudnék felvenni ütközések miatt :(
2013. dec. 13. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem megy a villamosmérnöki, minek mennél át a Kandóra? Válassz inkább valami más foglalkozást, ami jobban érdekel:)
2013. dec. 13. 08:46
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Analízist bukni fogod a Kandón is. Javaslom az andragógiát, ott nincs matek :)
2013. dec. 13. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Menj inkább a Mekibe hamburgert sütni!
2013. dec. 13. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Nincs annyi gyorsétterem, ráadásul már válogathatnak is. Szabadbölcsész diploma lesz lassan a minimum. :)
2013. dec. 13. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, miért buktál meg.

Ha nem tanultál, de most majd fogsz, akkor hajrá.

Ha tanultál, de pl. a középiskolai ismereteid voltak hiányosak, azt pótolni lehet, és megint csak javulnak az esélyeid. Ha viszont megfelelő alapokkal indulva végigtanultad a félévet, ha valamit nem értettél meg az előadásokon annak utána néztél, megkérdezted stb. és ennek ellenére nem ment a dolog, tényleg el kéne gondolkodni rajta neked való-e ez az egész.

2013. dec. 14. 08:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Analízisből nehéz volt a félév (talán ez a bukta okozta a legkisebb meglepetést), tehát erre nagy hangsúlyt kell fektessek tavasszal. (Zh-kon beugró van, az első, még könnyebb zh-t pont azon buktam el.)

Proggal tény hogy nem foglalkoztam annyit, mint talán kellett volna (itthon alig gyakoroltam, most már biztos vagyok benne hogy ezért nem is ment).

Digitet meg elvileg tanultam valamennyit középiskolában (az előadással nem is lett volna gond, de olyan gyakvezünk volt, hogy nem csináltunk semmit gyakorlaton (új anyagnál ez gondot okozott). Bár itt a laborjaim meglettek (elsőre), a házik (most 6 kisebb házi van), abból nem jött össze annyi pontom hogy meglegyen az aláírás).

Szóval azt hiszem a szorgalommal volt egy kis gond (meg tény hogy a félév során közbejöttek olyan dolgok is, amik miatt sok időm sem volt).

Csak azért merült fel bennem a váltás, mert mintha úgy hallottam volna hogy a kandó könnyebb, ilyen "kitartással" meg inkább lennék oda való.

2013. dec. 15. 12:36
 7/7 anonim válasza:

Nem para, de ha teheted, a digit gyakot ne Ercsényihez, vagy Pilászyhoz vedd fel kereszten, mert sok jó nem származik belőle :)

Szerintem nem érdemes átmenni.

2013. dec. 29. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!