Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha jövőre a baloldal nyer,...

Ha jövőre a baloldal nyer, akkor szerintetek van rá esély, hogy visszaállítják az OKJ-s képzéseket a régi rendszer szerint?

Figyelt kérdés

Pl a képzési időt lerövidítése!

Szerintem nagyon szemét húzás volt a mostani kormánytól,hogy megakarják hosszabbítani a képzéseket,arról nem is beszélve,hogy így többe is kerül.

Ezzel az erővel,akkor egyetemre is mehet az ember,ott évek alatt lehet elvégezni a képzéseket.

2013. dec. 6. 01:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

A Földön 7 milliárdan vagyunk.És az pont elég.

Minek szaporodjon egy olyan ország,ahol annyinak sincs munkája,amennyi itt van.

Szociális segélyért?

Öngondoskodásra kellene megtanítani az embereket.

Ja,hogy a magánnyugdíjat is lenyúlták.Ezt elfelejtettem:)

Ha továbbra ennek az elmebeteg kormányzás hatására is növekedne a népesség,azt hiszem akkor nem szívesen mennél ki az utcára,mert leütnének egy darab kenyérét.

2013. dec. 30. 14:50
 22/29 anonim ***** válasza:

Tudod te miről beszélsz?

Jézusom, egy olyan emberrel vitatkozunk, aki arra képtelen, hogy egy OKJ-s tanfolyamot elvégezzen.

2013. dec. 30. 14:54
 23/29 A kérdező kommentje:

18-as elsősorban nem az idővel van a baj,hanem az ezzel járó anyagi vonzattal.

Érdekes,amit eddig is megtudtak tanítani 1 év alatt,azt most majd 2 év alatt fogják.Miért?

Hogy fizess!Ez a lényeg.A többi nem számít.

Mondom neked jártam egyetemre,katasztrófa volt némelyik dolog.Volt olyan tárgy,amin ugyanazt tanultuk,3 különböző tanegység néven.Nem tudták mivel kitölteni a szükséges krediteket.

2013. dec. 30. 14:55
 24/29 A kérdező kommentje:

Fogd már fel!!

Én már rendelkezem egy diplomával!

Nem egyszerű szakon szereztem!!

Te nagyon kiforgatod az ember szavait.

Szeretnék elkezdeni,de nincs rá pénz!

Felfogtad??

2013. dec. 30. 14:56
 25/29 A kérdező kommentje:
Gondolom te abból a csoportból származol,aki még az érettségit sem végezte el,mert szült egy gyereket:DD
2013. dec. 30. 14:57
 26/29 anonim ***** válasza:
És akkor az egyetemet hogy végezted el? Pont annyi pénzed volt, hogy az egyetemet tudta csak finanszírozni? Amúgy meg ne szórakozz már! Akinek van egyetemi diplomája (és nem valami használhatatlan diploma, noname egyetemről), annak eszébe se jutna OKJ-s tanfolyamra menni.
2013. dec. 30. 15:51
 27/29 anonim ***** válasza:
*tudtad
2013. dec. 30. 15:52
 28/29 A kérdező kommentje:

Az az én magánügyem,hogy miért szeretnék diploma után OKJ-re menni.Megjegyzem nem egy ilyen embert ismerek.

Nem is erre irányult a kérdés,amit feltettem.

Én nem nézem le azt sem,akinek csak ez van,nekem van diplomám is,aztán nem megyek vele semmire.

Szerencsére én nem vettem fel diákhitelt soha,és nem is szeretnék ilyet felvenni soha.

Nem ingyenesre akarok beíratkozni,csak szeretnék ha nem drágulna.

Könyvelőire szeretnék menni,amihez kell egy 1 éves előképzettség eleve(pénzügy-és számvitel)és van még olyan is utána,hogy mérlegképes.

Tehát minimum 3 év,és örülnék ha nem 6 év lenne.

Aztán utána mehetsz könyvelőnek csak.

Nem egy gagyi dolgot akarok elvégezni,ha erre gondoltál.

2013. dec. 30. 17:43
 29/29 anonim ***** válasza:

"Akinek van egyetemi diplomája (és nem valami használhatatlan diploma, noname egyetemről), annak eszébe se jutna OKJ-s tanfolyamra menni."

Ebben nagyon tévedsz, de valószínűleg csak arról tudnál hitelesen nyilatkozni, hogy neked mi jut eszedbe meg mi nem, más fejébe nem látsz bele.

Nekem több diplomám is van az ELTE TTK-ról, és egyik sem gagyi, meg is élek belőlük, és mégis elvégeztem két OKJ-s tanfolyamot melléjük, mert érdekeltek. Na, és akkor mi van?

2013. dec. 30. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!