Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha jövőre a baloldal nyer,...

Ha jövőre a baloldal nyer, akkor szerintetek van rá esély, hogy visszaállítják az OKJ-s képzéseket a régi rendszer szerint?

Figyelt kérdés

Pl a képzési időt lerövidítése!

Szerintem nagyon szemét húzás volt a mostani kormánytól,hogy megakarják hosszabbítani a képzéseket,arról nem is beszélve,hogy így többe is kerül.

Ezzel az erővel,akkor egyetemre is mehet az ember,ott évek alatt lehet elvégezni a képzéseket.

2013. dec. 6. 01:49
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Pedig ez egy jó lépés lenne,ha nyerni akarnának.

A diákokat maguk mellé állítani.

Tudom én,hogy minden banda szemét,de amit ezek csináltak az országgal,azt ilyen pofátlanul eddig egy kormány sem tette.

De az emberek elfelejtenek mindent,mert buták és mos rizsacsökkentéssel el lehet velük hitetni,hogy milyen jól járnak:DD

Szánalmasak.

2013. dec. 7. 18:55
 12/29 anonim ***** válasza:
Te mondod, hogy az emberek buták? És egy szaros OKJ-s képzésről sírsz közben? Egy ilyen képzést egy fogyatékos, 60 IQ-s ember is csuklóból elvégez...
2013. dec. 28. 23:47
 13/29 A kérdező kommentje:

Igen,ha van pénze:)

Erről szól a jövő,a buták,ha van pénzük lesznek majd az értelmiségiek.

2013. dec. 29. 17:55
 14/29 anonim ***** válasza:
Hát nem. Egy OKJ-tanfolyamtól senki nem lesz értelmiségi. Nem sok lövésed lehet róla, mi az...
2013. dec. 29. 19:02
 15/29 anonim ***** válasza:
Amúgy meg diákhitel olyan nincs?:/
2013. dec. 29. 19:31
 16/29 A kérdező kommentje:

Szerinted mitől lesz vki értelmiségi???

Attól,hogy vmi tanul.

Egyetemeken is vannak felső fokú szakképzések,ami nem ad diplomát,de nem ez a lényeg.Én értelmiségi alatt azt értem,aki tanul,képzi magát nem elégszik meg egy szakmunkás bizonyítvánnyal vagy érettségivel.

Egyetemen is vannak nagyon gagyi szakok,na akkor ők értelmiségiek,csak mert ők ott végezték?

Diákhitel?

Ja,persze.Meg lakáshitel,meg minden lófasz.

Vegye fel a sok hülye.Én nem állok be a sorba.

Hamarabb leszek prostituált,minthogy 10szer annyit fizessek vmiért.

Ebben az országban sajnos csak ez megy.Diákhitel,lakáshitel.

Egy ismerősöm 2,5 millióval tartozik,most fejezte be az egyetemet.Aztán se lakása,se semmi.De majd kezdeheti az életét adóssággal.Ha ez kinyögte akkor majd felveti a lakáshitelt:D

Meghalni is lassan csak hitellel lehet:DD

2013. dec. 30. 02:19
 17/29 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a baja az embernek,hogy fizetni kell.

Hanem,hogy mindent elhúznak,emelnek.

Olyan embereket állítanak nehéz helyzetbe,akik szeretnének vmit is elérni.

A gyerekgyártást támogatják.Az olyan embereket,akik ebből akarnak megélni,akik 20on évesen ahelyett,hogy tanulnának gyereket szülnek a semmire.

2013. dec. 30. 02:25
 18/29 anonim ***** válasza:

A tanulás az érettségi után csak egy összetevője az értelmiségi létnek. Önmagában ez még nem tesz értelmiségivé, főleg nem egy tanfolyam. Főleg nem az, ha azon aggódik, hogy két év is lehet az a tanfolyam, ami korábban egy volt.

Értelmiséginek lenni egy gondolkodásmód, szellemi nyitottság, egy hozzáállás az információszerzéshez és a kultúrához, és egész életen át tartó önképzés.

2013. dec. 30. 08:47
 19/29 anonim ***** válasza:
A gyerekgyártást egyébként kell is támogatni, ezen a téren elég súlyos helyzetben van az ország.
2013. dec. 30. 10:21
 20/29 anonim ***** válasza:
8:47-est adom!
2013. dec. 30. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!