Milyen szakmát válasszak?
Figyelt kérdés
érettségin vagyok 11. osztályba járok és sajnos a Matek nem az erősségem olyannyira hogy Matekból 9.től mindig pótvizsgáznom kellett próbáltam ebben az évben Matektanárhoz járni de egyszerűen úgysem értem meg a dolgokat!(Pótvizsgán mindig át mentem ha jártam matek tanárhoz)
Más tantárgyból viszont erős közepes vagyok!
A Matekot már annyira nem bírom hogy úgy döntöttem át megyek szakmára, tudnátok nekem ajánlani valami jó szakmát?(amihez nem érettségi szintű matek kell)
-ahova érdemes el mennem..
Esetleg jól is fizet?
Előre is köszi!
2013. dec. 4. 14:32
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom az esztergályos az ami jól fizet és annyira azért nincs szükség matekra. Egy buta ismerősöm is simán elment annak és egész jól keresett mialatt én tanultam...
2/2 anonim válasza:
Pont az hogy esztergályosnak kell a matek, mivel nem saját feje után megy, hanem műszaki rajz alapján gyárt méretre dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!