Mérnökinformatikusok válaszolnátok az alábbi pár kérdésre? (sokat segítene)
BME (első félévem), fizika és matekfakttal, 90+os emeltinfóval és matekközéppel soksok ponttal kerültem be.
A szak tetszik, sok matekot, infót és (első évben) kevés fizikát tanulunk. A tanulási órákat nem merem megszámolni.
Debreceni Egyetem. Középfokú matek meg infom volt, mindkettő 80-82 % körül. Egyetem előtt jól ment az infó, mivel a szokásos "Word-Excel-Access" hülyeséget tanultuk, amit már kb általános iskolában tud lassan mindenki. Egyébként mindegy hanyas vagy gimiben, az egyetemen teljesen más a matek is, de ha ott szorgalmas vagy( meg persze érted is ) akkor nincs gond vele :) .
Tantárgyak : Itt megnézheted az összeset : [link]
Első 2 félévben készülj a matekra, meg bekapcsolt gép nem nagyon lesz. Pl. Bevezetés az informatikába órán számrendszer, számábrázolás, számrendszerek, unicode kódolás ilyeneket vesztek :)
C meg Java programozás van 1-1 félévig, Adatszerkezetek, adatbázis, de ott vannak a listán.
Nem igazán szeretem ezt a szakot, és már megbántam, hogy erre jelentkeztem, mert egyáltalán nem ezt vártam az egyetemtől.
De az utolsó mondatom persze ne befolyásoljon, csak válaszoltam a kérdésedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!