ELTE, BME hallgatók! Programtervező informatikus és mérnökinformatikusok. Valaki esetleg tud tárgylistát küldeni/mutatni? Többi lent.
Most vagyok végzős középiskolában, informatika szakon tanulok. Mérnökinformatikus vagy programtervező informatikus szakon szeretnék továbbtanulni.
BME - mérnökinformatikus
ELTE - programtervező informatikus
SZE - mérnökinformatikus
Ezek az iskolák, szakok érdekelnek elsősorban. SZE tárgylistám van már hála, mivel ismerősöm jár oda, aki járt ELTE-re is programtervezőre. De ha esetleg valaki tudna segíteni mindkét szakról 1-1 tárgylistával annak nagyon örülnék. Vagy BME-n megegyezik a tárgylista a SZE tárgylistával?
És még egy olyanban esetleg tud valaki segíteni, hogy idén szerzek egy Oracle Academy Java Fundamentals vizsgát. Az esetleg valahol előnyömre válhat bármelyik szakon?:)
BME: Jövőre változik a tanrend, így amiket most találsz infókat nem 100%ban lesznek már igazak a tárgyakkal kapcsolatban.
Köszönöm szépen:)
Megtanultam google-zni, de azokután hogy ismerősöm küldte el az ő tárgylistájukat így nem is gondoltam hogy olyan lazán meg lehet esetleg találni:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!