Tanárszak vagy pszichológia?
A pszicho erdekel is, csak nem latok ra egyelore, milyen kunkakorben is lehet vele dolgozni azon kivul, hogy praktizalsz. Szivesen irnek peldaul, de gondolom ez csak kiegeszito dolog egy pszichologusnak.
Tudom, hogy mindketto teljes emberes hivatas, epp ezert nem akarok mellenyulni. Mert a keszsegek megvannak, mindketto erdekel, de tudom hogy ez csak kiindulopontnak jo.
#3! Folyóiratba írnék például szívesen, de akár könyvet is (nem tankönyvet). De ezt csak mint plusz dolog írtam, alapból a pszichológia mint tudomány érdekel, ezért tanulnám szívesen.
#4! Szeretek magyarázni, barátoknak sokszor tartottam már ilyen korrepetálás-félét, ami persze tudom, hogy nem ugyanaz, de a lényeg, hogy amiben jó vagyok, azt szeretem másoknak magyarázni. Eléggé szeretek rendszerezni meg szervezni is, ami szerintem kell egy tanárnak. Egy dolog van, amiben nem vagyok biztos: egy tanárnak kell, hogy olyan kiállása legyen, amivel már az első percben tekintélyt tud szerezni, és ezt mondjuk nem tudom, hogy megvan-e bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!