Nem tudom hogy váltsák-e sulit?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy váltsak-e sulit most helybe vagyok nem kell utaznom de ha sulit váltok akkor 30km kell utaznom.A legjobb barátom az osztályból is most költözik el és így már nem lenne olyan jó oda járnom.Meg engem az is idegesít ebbe a gimnáziumba hogy pofára megy úgyhogy bárhogy is küzdök nem adnak jobb jegyet.A kémia tanárom már most kijelentette hogy meg fogok bukni,pedig általánosba 4 voltam belőle...Szerintetek,jól jönne a segítség előre is köszönöm a normális válaszokat!
15 l
2013. dec. 3. 09:37
1/1 anonim válasza:
Hát..szerintem menj el a suliból. Ha ennyire utálod, akkor szerintem jó ötlet, bár annyira azért nem vagyok biztos benne hogy nálatok a tanítás "pofára megy". Szóval, ha nem érzed jól magad, akkor szerintem válts sulit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!