Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Váltsak sulit vagy ne?

Váltsak sulit vagy ne?

Figyelt kérdés

10.-es vagyok egy magánsuliba járok. De nem nagyon szeretem mert nincsenek barátaim, mivel elég kevesen vagyunk. Ahhoz képest, hogy azt mondják figyelnek a diákokra, az sem tűnik fel nekik, hogy vki egész órán csak olvas egy másik könyvet és nem jegyzetel (pedig csak 12-en vagyunk). Van amelyik órán már szinte nem is tanulunk. És mindezért dobjuk ki negyedévente a pénzt -.- Nem én akartam ide jönni anyám erőltette mert, hogy itt milyen jó helyem lesz -.- Hát tényleg... :S De viszont az új sulitól is félnék főleg attól, hogy rossz tanáraim lesznek meg, hogy hogy illeszkednék be mert elég csendes vagyok és vhogy nehezen megy a barátkozás. Itt viszont elunom magam és semmitől nem különb más iskolától csak abban, hogy kevesen vagyunk és ezért fizetni kell... De ez az egész reménytelen mert anyám szerint másik suliba meghalnék ha itt nem tanulok jól...pedig nem vagyok rossz tanuló, de hát itt szó szerint elkényelmesedtem, ott meg lehet jobban tanulnék, hogy lássák a tanárok.

16/L

2009. nov. 10. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Na, most nehogy azt hidd, hogy más suliban nincsenek elkényelmesedve a többiek, tisztelet a kivételnek, de ott is órákon megy a pofázás, kajálás, rejtvényfejtés.
2009. nov. 10. 15:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, épp ez az, hogy ebbe a suliba nem így kéne lennie, mert hogy elvileg azért fizetünk, hogy ˝nyugodt˝ körülmények között tanuljunk...vicces. Majdnem az osztály fele állandóan dumál. Akkor már ink. elmennék mert nem éri meg ezért fizetni.
2009. nov. 10. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:

akkor válts. Nem anyukádnak kellene ebben döntenie,hanem látnia kellene,hogy neked mi a jobb. És ha ott nem érzed jól magad, akkor menj át máshová. De nehogy azt hidd, másik suliban más lesz. Ott több ember lesz, több pofázás, és ki tudja vissza fogsz-e vágyódni oda,ahová most jársz. Ezt nem lehet előre tudni. Az viszont igaz,hogy egy rossz iskoláért,ahol nem érzed jól magad, kár kidobni a pénzt.

Azt megkérdezhetem,hogy te milyen magámiskolába jársz most?

2009. nov. 10. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenesetre mielőtt átmész, alaposan tájékozódj, ne az utcáról ess be, hanem olyan helyre menj, amit többen ajánlanak. A tanuláshoz való viszony csak a legjobb iskolákban olyan, mint amilyet te szeretnél, oda meg nem biztos, hogy felvesznek.
2009. nov. 10. 16:46
 5/5 anonim válasza:
Melyik iskolába jársz? sztem válts iskolát,nincs olyan iskola ahova vmeik bnőd jár?
2009. nov. 12. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!