Ha informatika érettségivel mennék biomérnök szakra, úgy hogy kémiából és biológiából sem voltak faktos (csak matek), akkor nagyon nehéz lesz?
Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 18:19
2/3 anonim válasza:
Szia :) ne hagyd , hogy eltántorítsanak :) én idén kezdtem a Pannon Egyetem biomérnök szakán és 0 kémia illetve fizika tudással jöttem és most jelenleg megvan a 15 tárgyamból 10 köztük a kémia számgyak. Szóval nem egyszerű de van felzárkoztató kurzus és azzal be lehet hozni , ha komolyan veszed é korrektül tanulod , még meg sem kell szakadnod a matek húzós én azt sem tanultam emelt szinten és meglett bár tény hogy sokan buknak de minden csak rajtad múlik egyáltalán nem lehetetlen. (én az első 4 hetet végig buliztam) :D
3/3 anonim válasza:
És a pannon egyetem nem egy könnyű egyetem főleg ilyen szakokon :) biosz mondjuk nem lesz könnyű , azt mondom nehezebb mint a kémia ha fingod nincs róla de később a kémia is rohadt nehéz lesz de ha bírod a tempót nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!