Melyiket válasszam? OE-NIK mérnökinformatikus vagy OE-KVK villamosmérnök? Esetleg Debreceni Egyetemen ugyanezek?
A hardveres rész elsősorban a villamosmérnökhoz tartozik. A mérnökinformatikában is van ilyen, de itt inkább már a programozáson van a hangsúly.
Szóval szerintem neked pnt a villamosmérnöki tetszene, de talán nézegesd a szakirányokat, hogy melyik az, amit magadnak elképzelsz és aszerint dönts (mert azok már kicsit specifikusabbak, mint az, hogy "villamosmérnök").
Ezeket nézegettem szakirányok közül: Infokommunikációs technológiák
Információ-technológia
Mikroelektronika és technológia
Melyik egyetemen tanuljam inkább? Oe vagy De?
Én max. BME-t ismerem, szóval sokat nem tudok segíteni ebben a kérdésben...Egyikről sem hallattam túl sok jót, de mostanában elég menő az, hogy BME#1, mindenmás szar, szóval sokat nem jelent ez
Az információ technológia pont az egyik legprogramozósabb tárgy. Nagyon nem a hardver irány, nem tudom, hogy ezzel tisztában vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!