Mivel a legkönnyebb elhelyezkedni? Villamosmérnök vagy mérnökinformatikus?
13 éves vagyok!a reál trgyak érdekelnek de az angolt is szeretem meg az irodalmat!Viszont a magyar nyelvtant nem annyira szeretem(3mas vagyok belőle 1db 4esem meg 2db 3masom van belőle) a bioszt se szeretem jó ha megvan a 4es
majd az előszakképesitésem Elektronikai technikus lesz.És nem olyan választ kérek h tul kicsi vok ehez:D
Villamosmérnökire keményen kell a fizika és emelt fizika érettségire gyúrj akkor.
Jó pálya és nem nehéz elhelyezkedni.
Ne építs az általános iskolás osztályzataidra, középiskolába ezeket majd oszthatod kettővel ugyanennyi tanulási idő mellett. :)
Osztályfőnököm férje villamosmérnök.
Hidd el ők se szegények, és nem tanári fizetésből van 200m2alapterületű ház 2 kocsival. :)
De ha így gondolkozol hogy melyik fizet többet akkor belebukhatsz.
Úgy gondolkozz hogy melyik érdekel jobban és leírom még1x.
Ne építs általános iskolás eredményeidre, amit ott 1 év alatt tanultok fizikából, az középiskolában 2 hónap.
Figyelj.
Nagyon előreszaladtál.
Még van 5-6 éved minimum mire felvételizhetsz felsőoktatásba.
Addig behozhatnak olyan törvényeket is ami teljesen ellehetetleníti a felvételit szóval ne éld semmibe bele magad.
Tanulj mindig másnapra és eljön az ideje mikor gondolkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!