Gyógyszerész vagy kémia szakos tanár?
Sajnálom, hogy nem tudok számodra kielégítő választ adni, de ha van még lehetőséged, akkor irány a tanárképző szak.
Lehet, hogy nem fogsz vele jól keresni, de szeretni fogod és ez mindennél többet ér.
Én is vacilláltam/ kicsit még mindig vacillálok, hogy tanár vagy orvos és sokan próbálnak eltántorítani, de úgy érzem tanárként boldogabb lennék.
Halihó! Igaz már eléggé régi a kérdés, de gondoltam válaszolok, hátha később aki ide téved kaphat valami "útmutatást".
A gyógyszerész szak nehéz, nagyon sokat kell tanulni és ahogy előttem is írták, motiváltnak kell maradnod, hogy el tudd végezni. Ha egyszer elvégzed, valószínűleg az anyagi gondok meg lesznek oldva :) Tanár ez neccesebb, hiszen mindenki tudja a bértáblákat, hogy mekkora szar és keveset fizet, továbbá rengeteg + munkával is jár (óratervek,felkészülés,dolgozatjavítás stb.) Ahogy írták, gyógyszerészetből nincs levelező, viszont tanáriból van és ha egyszer tanár akarnál lenni, akkor a mai oktatási rendszerben gyógyszerész diplomával (mivel szakmai szak, szinte minden kémiás tárgyat bevesznek, max 1-2 kéne pluszba csinálni pl: "műanyagkémia") 2 félév alatt szerezhetsz kémia tanári egyszakos mesterdiplomát (kiegészítő képzés).
egy gytk-s hallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!