Milyen szakot válasszak?

Figyelt kérdés

Szóval 2015-ben érettségizem, és jelenleg azon töröm a fejem, hogy milyen szakra lenne érdemes jelentkeznem. Két emeltet tervezek: angolból és töriből, magyarból egy erős közepet. Reményeim szerint a matek négyes lesz, az ötödik tárgyam a német, amit most csinálok és nagy valószínűséggel ötös lesz (a középfokú komplex nyelvvizsgám már megvan belőle)

Több szakot nézegettem: jog, nemzetközi tanulmányok, nemzetközi gazdálkodás(a matek miatt félek ettől)..

A jövőben szívesen dolgoznék külföldön, nagykövetségen vagy valami ilyesmi, ezért is gondoltam a nemzetközi tanulmányokra.

Bárkinek bármi tapasztalat, tanács vagy valamilyen szak, ami jó lehetne nekem?

Előre is köszönöm!

2013. nov. 15. 23:14
1 2
 11/12 anonim válasza:
2017. ápr. 24. 22:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Ha bárki később idetévedne: nemzetközi tanulmányokra jelentkeztem és nagyon szeretem. Ha tényleg érdekel ez a szak és van rá lehetőséged, akkor érdemes rá jelentkezni.
2018. ápr. 27. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!