28 évesen mit érdemes tanulni, amivel el tudok helyezkedni?
Figyelt kérdés
Nem akarok feltétlenül sokat keresni, inkább humán beállítottságú vagyok.2009. nov. 17. 22:17
1/4 anonim válasza:
Ismered a mondást, hogy tanulni sosem késő? Igazából bármilyen felnőttképzésre vagy felsőfokú iskolába elmehetsz. Arra sajnos, nem tudom a választ, hogy a környékeden mire van kereslet. Mostanság azt rebesgetik, hogy a dajkákra és óvónőkre lesz kereslet a későbbiekben...
2/4 A kérdező kommentje:
Van két diplomám, egy bölcsész és egy gazdasági, szóval eddig is folyton tanultam... Most leginkább a könyvtárossal kacérkodom, de ott is nehéz elhelyezkedni. Ja, diploma után 2 évig voltam munka nélkül.
Szóval, további ötletek?
2009. nov. 17. 22:26
3/4 anonim válasza:
Az angol nyelvet javaslom. Bar nem tudjuk, hogy fiu vagy e avagy leanyzo, ha lany titkarnokent eleg sok helyre el tudsz helyezkedni, plane ha beszelsz 1-2 idegen nyelvet.
4/4 anonim válasza:
Én is könyvtár szakot végeztem, ha humán érdeklődésű vagy jól gondold meg melyik intézménybe jelentkezel mert pl a DE-IK képzése erősen informatika orientált programozást is tanulni kell, úgy tudom az ország könyvtár szakjai közül itt a legerősebb az info oldala. De úgy tudom Szegeden lehet könyvtörténeti, különgyűjtemények illetve több helyen iskolakönyvtárosira specializálódni, ami ha van tanári diplomád jó kiegészítő lehet, mert amúgy nagyon nehéz a szakmában elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!