Hova menjek/Mit tanuljak gimnázium után? Mit javasoltok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy teljesen átlagos tanuló vagyok,általános/emelt német szakon vagyok a suliban, és nem tudom hova menjek tovább tanulni. A szüleim mindenképp valami főiskolát vagy egyetemet akarnak hogy elvégezzek, de viszont nem tudom mit tanulhatnák főiskolán vagy egyetemen. A rendészetihez sajnos elég gyenge vagyok, és az ilyen mérnöki dolgokhoz szerintem meg buta. A matekom 4es körül van, a fizikám pedig a nullán mert soha életembe nem tanultam és tudtam a fizikát.

Szerintetek milyen irányba mehetnék tovább tanulni?Már ideje lenne eldönteni lassan és semmit se tudok.

Az átlagom 4es felett szokott lenni. (4.3 körül)

2013. nov. 12. 16:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ügyvédhez magyar+töri.(Dunát lehet velük rekeszteni,annyian vannak)Vmi mérnök esetleg?
2013. dec. 22. 08:33
 12/14 A kérdező kommentje:

Jah mérnök az jó lenne, de milyen mérnök?

Matekom 4-es körül(már mint a szintem is tényleg ott van 4es vagyok általában)

Viszont fizika,kémia egyenlő a 0ával mert a kémiát utálom és nem értem, fizikát meg életembe nem tanultam.

2014. jan. 10. 16:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj,de te nagyon nehéz eset vagy.XD Abszolút,semmi sem érdekel? Van olyan amiből jó vagy és érdekel? Tudsz főzni?
2014. jan. 10. 18:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát igen tudom nehéz eset vagyok xD. Sok mindenhez értek igazából, igen elég jól tudok főzni(és szeretek is), heggeszteni is már nagyjából, nyárimunkán mindig kőművesek mellett voltam ilyesmi. De én nem egy szakmát akarok amivel 60ezret keresek meg szarrá dolgozom magam, mert olyat tudnék csinálni de én valami nagyobbat szeretnék. (esetleg egy magasabb végzettség után akarok majd beiktatni valami szakmát pl a szakács vagy valami)
2014. jan. 11. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!