Hova menjek/Mit tanuljak gimnázium után? Mit javasoltok? (többi lent)
Egy teljesen átlagos tanuló vagyok,általános/emelt német szakon vagyok a suliban, és nem tudom hova menjek tovább tanulni. A szüleim mindenképp valami főiskolát vagy egyetemet akarnak hogy elvégezzek, de viszont nem tudom mit tanulhatnák főiskolán vagy egyetemen. A rendészetihez sajnos elég gyenge vagyok, és az ilyen mérnöki dolgokhoz szerintem meg buta. A matekom 4es körül van, a fizikám pedig a nullán mert soha életembe nem tanultam és tudtam a fizikát.
Szerintetek milyen irányba mehetnék tovább tanulni?Már ideje lenne eldönteni lassan és semmit se tudok.
Az átlagom 4es felett szokott lenni. (4.3 körül)
Hát így elég nehéz válaszolni.
Mi érdekel?
Miben vagy jó?
Mit szeretnél?
Ez a baj nem tudom mi érdekelne :/ (Rendőr szerettem volna lenni de nem vagyok valami olyan alkat)
Semmiben nem vagyok valami nagy tehetség, németből akarok nyelv vizsgát tenni.
Bocsi, de ahogy most az osztályomra meg az összes többire nézek nincs kedvem kikészíteni magam :D
(Mondjuk szarul csinálják mert én az 1est szórnám annak aki dumál hagy bukjon meg nem a szaktanárit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!