Hova menjek/Mit tanuljak gimnázium után? Mit javasoltok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy teljesen átlagos tanuló vagyok,általános/emelt német szakon vagyok a suliban, és nem tudom hova menjek tovább tanulni. A szüleim mindenképp valami főiskolát vagy egyetemet akarnak hogy elvégezzek, de viszont nem tudom mit tanulhatnák főiskolán vagy egyetemen. A rendészetihez sajnos elég gyenge vagyok, és az ilyen mérnöki dolgokhoz szerintem meg buta. A matekom 4es körül van, a fizikám pedig a nullán mert soha életembe nem tanultam és tudtam a fizikát.

Szerintetek milyen irányba mehetnék tovább tanulni?Már ideje lenne eldönteni lassan és semmit se tudok.

Az átlagom 4es felett szokott lenni. (4.3 körül)

2013. nov. 12. 16:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát így elég nehéz válaszolni.

Mi érdekel?

Miben vagy jó?

Mit szeretnél?

2013. nov. 12. 17:03
 2/14 A kérdező kommentje:

Ez a baj nem tudom mi érdekelne :/ (Rendőr szerettem volna lenni de nem vagyok valami olyan alkat)

Semmiben nem vagyok valami nagy tehetség, németből akarok nyelv vizsgát tenni.

2013. nov. 12. 17:20
 3/14 anonim ***** válasza:
Humán?Tesi?Rajz?Miből vagy ötös?
2013. nov. 13. 16:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyikből se xD irodalomból amúgy 5ös vagyok. meg németből akarok nyelvvizsgát.
2013. nov. 14. 16:17
 5/14 anonim ***** válasza:
És ha valami tomács lennél?(Bár,abból elég sok van.)
2013. nov. 14. 16:49
 6/14 A kérdező kommentje:
Persze az jó ötlet,de amellett szeretnék valamit elvégezni, mert a tolmácshoz csak a nyelvvizsga szükséges lényegében amit amúgy is elakarok meg elkell egy fősulizhoz/egyetemhez.
2013. nov. 20. 15:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Tanár?
2013. nov. 20. 18:02
 8/14 A kérdező kommentje:

Bocsi, de ahogy most az osztályomra meg az összes többire nézek nincs kedvem kikészíteni magam :D

(Mondjuk szarul csinálják mert én az 1est szórnám annak aki dumál hagy bukjon meg nem a szaktanárit)

2013. nov. 25. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:
orvos?ügyvéd?infóval,hogy állsz?
2013. nov. 26. 06:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Infóval jól. Ügyvédhez mi szükséges? Hát az orvos kilőve az elég kemény már, főleg ahhoz kémia is úgytudom eléggé kell az meg 0.
2013. dec. 22. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!