Szerintetek a fotográfia szakkal vagy a szabad bölcsészettel (--> filmes cucc) viszem többre?
A szabad bölcsész szak = munkanélküli képzés.
Szerintem kezdj el fotózni, filmezni magadtól, majd végezz el egy idevágó OKJ-s képzést. ebben a szakmában szerintem nem az az elsődleges, hogy milyen diplomád, végzettséged van, hanem hogy milyen felvételeket csinálsz. (Meg így legalább kiderül számodra is, a gyakorlatban, hogy tényleg ezt szeretnéd-e csinálni).
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon egyiket sem ajánlom. Én is azt javaslom, mint az első válaszadó, hogy űzd hobbiszinten és ha tehetséges vagy, küldd be a fotóid reklámügynökségekhez, újságokhoz és hidd el ha tényleg jó vagy nem kell hozzá végzettség! Vegyél ki pár fotográfiás könyvet a könyvtárból vagy neten járj utána és onnan is elsajátíthasz pár dolgot!
Iskolát meg szerintem olyat válassz, amivel nagyobb esélyed van munkát találni.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!