Mi éri meg jobban állatorvosi egyetem vagy valamilyen "kutyás" okj?
Figyelt kérdés
Kis korom óta állatorvos szeretnék lenni. Most, hogy nem sokára 18leszek mehetnék kutya kiképzőnek, kutya masszőrnek, kisállat fizioterápiára, kutyakozmetikusnak stb. Nem hiszem, hogy van értelme állatorvosnak lennem, nem a pénz az oka csak ezeket az okj-okat otthon is tudnám csinálni.2013. nov. 11. 17:50
1/2 anonim válasza:
Hát ezekre az OKJ képzésekre ugyanúgy be kell járnod, mert gondolom, hogy nappali tanrendűek... nem bántásból, de nem tűnsz elég motiváltnak így a leírás alapján ahhoz, hogy állatorvos legyél. Arról nem is beszélve, hogy állatorvosihoz biosz és kémia emelt kell...
2/2 A kérdező kommentje:
emelt biológia-kémia latin nyelvű gimiben tanulok, de rájöttem, hogy az egyetemre a kutya mániám miatt mennék, de így nem sűrűn látnám. Mindig határozatlan voltam :(
2013. nov. 11. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!