Ha orvosnak tanulnék tovább akkor garantált a munkahely?
Figyelt kérdés
Bocsi a nem túl jó kérdésért, de itt részletezem.
Jelenleg 17 éves vagyok, májusban érettségizem (bár az angol emelt már megvan idénről). Én szeretnék orvosnak továbbtanulni (tanáraim szerint be is juthatok), de az érdekelne, hogy amikor végzek az egyetemmel és a gyakorlattal akkor annál a kórháznál ahol "tanultam" továbbra is dolgozhatok majd? Vagy ilyenkor másikat kell keresni? És egyáltalán mennyire biztos, hogy így kapnék állást?
Én is hallom a híreket, hogy a fiatal orvosok a pénz miatt külföldre mennek, de akik maradnak (mert sokan maradnak is) azok mind eltudnak helyezkedni?
Van olyan, hogy munkanélküli orvos? :D
Bocsi ha ez egy buta kérdés, csak most határoztam el magam egy szak felé és sok ilyen kérdésem van:)
2013. nov. 6. 18:29
1/1 anonim válasza:
szerintem szinte 100%, hogy kapsz munkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!