Ha kijártam a 8 általánost, és olyan munkahelyet szeretnék, ami többet fizet 250ezernél, akkor hova kell mennem? (szegedi vagyok) többi lent.
Ha van apucinak pénze, akkor kérhetsz tőle pénzt egy saját vállalkozásra, de mivel valószínűleg nincs és mivel 16 éves korodig tankötelezett vagy, iskolába kell járnod. Ha ilyen fizetést szeretnél egyetem/vállalkozás nélkül, javaslom, hogy tanulj meg felsőfokon angolul és/vagy németül, majd menj külföldre. Egy szakmát ha megcsinálsz (ez nem túl megerőltető, ha olyat választasz, ami tetszik), akkor már magasabb fizetésre számíthatsz, mint így.
Itthon diplomával felsővezetőként, vagy hiányszakmákkal esetleg keresnek ennyit emberek, te a 8 általánosoddal (ha elmúltál 16), maximum minimálbérre számíthatsz...
Nekem diplomám van /tehát én is kijártam a 8 általánost:)/
és én is ilyen állást szeretnék..
Félretéve a viccet vagy nagyon unatkozol..vagy nagyon gyerek vagy még, vagy nagyon tájékozatlan..
8. általánossal még betanított munkásnak sem nagyon kellesz egy céghez..max a 98.000 bruttó minimálbér amit kapsz ha sikerül valamilyen segédmunkát vagy takarítói munkát találnod.
akkor ne munkahelyet írj, mert 8 általánossal segítség nélkül olyan munkahelyet nem találsz h 250-et keress.
Menj el valami hiányszakmába. Én a gépészetet ajánlom: esztergályos, központi fűtés szerelő, minősített hegesztő (ezeket keresik most a legjobban németbe, franciába, hollandba). Van több hiányszakma is nem csak a gépészetbe. Keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!