Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Így lehetek még színész?

Így lehetek még színész?

Figyelt kérdés
Sziasztok, sajnos elvesztegettem egy lehetőséget, hogy nem színművészeti vagy drámai középiskolába jelentkeztem. Teljesen más középiskolába járok, van még lehetőségem színésznő lenni? A hangom nem rossz, énektanár szerint képezhető. 16 éves vagyok. Válaszokat előre is köszönöm. :)
2013. nov. 5. 19:49
 1/2 anonim válasza:
hát ha ott nem kapsz diplomát vagy nem akarod elvégezni azt a szakot amit azon a középiskolában tanítanak akkor van még lehetőséged ha lejelentkezel abban az iskolában (elvileg)
2013. nov. 5. 19:58
 2/2 anonim válasza:
nekem egyik volt osztálytársam (gimiben első két évben volt velünk) most ment át a Vörösmarty gimibe Budapestre, mert jött neki egy ilyen lehetőség hogy a régi felvételijével mehet, és ezt kihasználta. Bár elölről kezdte az egészet (9. osztályba került), attól még nagyon örül annak, hogy felvették. Szóval van esélyed.
2013. nov. 21. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!