Így lehetek még színész?
Figyelt kérdés
Sziasztok, sajnos elvesztegettem egy lehetőséget, hogy nem színművészeti vagy drámai középiskolába jelentkeztem. Teljesen más középiskolába járok, van még lehetőségem színésznő lenni? A hangom nem rossz, énektanár szerint képezhető. 16 éves vagyok. Válaszokat előre is köszönöm. :)2013. nov. 5. 19:49
1/2 anonim válasza:
hát ha ott nem kapsz diplomát vagy nem akarod elvégezni azt a szakot amit azon a középiskolában tanítanak akkor van még lehetőséged ha lejelentkezel abban az iskolában (elvileg)
2/2 anonim válasza:
nekem egyik volt osztálytársam (gimiben első két évben volt velünk) most ment át a Vörösmarty gimibe Budapestre, mert jött neki egy ilyen lehetőség hogy a régi felvételijével mehet, és ezt kihasználta. Bár elölről kezdte az egészet (9. osztályba került), attól még nagyon örül annak, hogy felvették. Szóval van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!