A leírtak (lent) alapján, milyen szakmát tudtok nekem javasolni a jövőben?
-Olyan szakmát szeretnék, ami érdekes, nem unalmas, és lehetőleg jól is fizet (de hát ki az, aki nem iylen szeretne...) :)
- Egyrész érdekelnek az emberek. A test és az idegrendszer is... és hogy mi hogy működik, miért alakulnak ki egyes pszichés betegségek, de a testi betegségek is ugyanúgy foglalkoztatnak.
-Emellett érdekelnek még azok a dolgok, amelyekhez kreativitás szükséges. Eldönthetem mi hogy nézzen ki (pl. lakás belseje, házak külseje...stb.).
-Érdekel még a környezetvédelem
-Gyermekekkel kapcsolatos szakmák (nem ovónő meg iylenek, hanem valami egészségügyi vagy jogi dolog)
-Többek között érdekel még hogy kinek mihhez van joga, mit szabad, mit nem, miért jár büntetés, mi az amit meg lehet úszni, mi az amit nem... :)
Ezeket kicsit talán nehéz összeegyeztetni, ezért külön-külön írjatok hozzá ötleteket, ha lehet.
PErsze az én fejemben is van csomó szakma... Pl. orvos,pszichiáter,pszichológusm,ügyvéd, mérnök. De ennék konkrétabban nem nagyon jutnak az eszembe. Fel tudnátok sorolni párat az érdekeltségem alapján? Valami konkrétabbat, a sima orvosnál meg a satöbbiknél....
Előre is nagyon köszi!! :-)
nekem is ez a problémám, több dolog érdekel egyszerre, kb. ugyanazek. sote nyíltnapon voltam tegnap mert eddig az volt a célom de kb lemondtam volna mert tudom hogy nem sikerülne az emelt biosz érettségi meg még mellette fizika vagy kémia... és nagyon magas a ponthatár.
tehát most ott tartok hogy bölcsész szakokat nézegettem, azon belül a szabad bölcsészetet, mert az sokmindent magába foglal és talán emelt érettségi nélkül is menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!