Ha jelenleg egyetemista vagyok akkor hogyan kell februárban újrajelentkezzek? Többi lent!
Figyelt kérdés
szóval szakot szeretnék váltani és újrakezdeni, nem ugyanazon a karon. ehhez ugyebár újra kell jelentkezzek. De ha felvesznek akkor 2 szakom lesz. Passziváltatnom kell az egyiket vagy hogy működik ez ? Minden papírt újra beadni ?? Ez az amitől előre félek!2013. nov. 3. 13:13
1/2 anonim válasza:
Sok lehetőséged van. Mindenképpen jelentkezned kell.
Ha nem vesznek fel - folytatod a régit.
Ha felvesznek, folytatod a régit párhuzamosan az új szakkal. Vagy passzív félévet kérsz és csak az újat csinálod. Ebben az esetben ha az új mégsem tetszik, vagy rájössz, hogy megy a kettő együtt, akkor van lehetőséged az első folytatására.
De megteheted, hogy ha felvesznek, akkor a régi helyen kéred a hallgatói jogviszonyod megszüntetését, de akkor ha mégis rájössz, hogy elvégeznéd, nem mehetsz simán vissza, újra kell majd oda is jelentkezni és végigcsinálni a felvételi eljárást.
Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerintem úgy fogom csinálni hogy jelentkezek, majd minden bizonnyal felvesznek (442 pontom van tavaly a szakra 255 pont volt a bejutási határ azelőtt 410) és passziváltatom a jelenlegi szakomat. Megcsinálok egy félévet az új szakon és miután láttam hogy tetszik vagy sem annak függvényében adom le az egyik/másik szakot
2013. nov. 3. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!