Pénzügyi és számviteli karra szeretnék felvételezni Budapesten a Corvinus, a Műszaki vagy a BGF valamelyikére, melyiket javasoljátok?
Hálás lennék, ha leírnátok az egyes helyekkel kapcsolatban a tapasztalataitokat. A legfontosabb kérdésem persze azok lennének, hogy milyen szintű az oktatás, a diploma versenyképessége, a légkör, tanárok, diákok, gólyatábor, egyéb programok, szakmai gyakorlat, bennmaradás mennyire esélyes, milyen nehéz alapvetően, stb...
Az még fontos szempont lehet, hogy én középiskolában nem tanultam közgazdaságtant, ami talán hátrány lehet majd.
Előre is köszönöm! :)
egyszer gyere be hozzánk egy vizsgára :D
mondom, több tanártól is hallottam már, hogy a BCE-n inkább az elméletre hajtanak rá, ezek a tanárok egyik suliban se tanítanak, hanem különórákat tartanak a hallgatóknak (Tavaszmező és társai)
szerény véleményem szerint pénzügyre csak az őrültek mennek, én jobban szeretem a számvitelt
A 2. válaszolót azért pontozták le, mert olyanokat írt.
De tessék, az 1. válaszoló pl. nem lett lepontozva. Vajon miért?
Gazdasági képzések tekintetében első mindenképpen a Corvinus, utána a BGF, majd a BME. Bár a BME-nél még talán egyik-másik vidéki is jobb.
Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy a pénzügy-számvitel a legerősebb a BGF-es szakok közül.
Ha ezt az egy szakot nézzük, akkor a BGF is jó, szóval ha nem jön össze a Corvinus akkor sem kell elszomorodnod.
Minden más gazdasági szak tekintetében viszont egyértelműen jobb a Corvinus.
a BME műszaki egyetem, a GTK nála a mostoha szak
a BGF gazdasági főiskola, nehéz elvégezni, megvan a nívója, ha elmész egy céghez, akkor ott csak corvinusos és bgf-esek vannak, bme-et nem találsz egyik helyen sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!