Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen az egyetemista élet...

Milyen az egyetemista élet Szegeden?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy változó, meg helytől/szaktól függ, de mit mondanátok annak, aki nagyon messziről(Bp. környékéről) szeretne oda jelentkezni/oda járni egyetemre? Megéri ilyen helyzetben oda menni? Milyen a közlekedés? Azoknak is kíváncsi lennék a válaszára, akik ezt már átélték, nyilván ők más szemszögből látják, mint akik előtte is ott laktak.

Köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 30. 10:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok. :D

Ma van a nyílt nap, remélem voltál. :D

Öthalmi Diáklakások..nos, szerintem lényegében maga a kényelem. Két épület van, egy régi és egy új. Ezen belül vannak 3 fős és 6 fős lakások. Én 3 fős lakásban vagyok.

Én azért szeretem, mert van külön konyhánk és fürdőszobánk, nyugodt egy hely, lehet tanulni, de mellette ott vannak a kolibulik is. :D

Olyan, mint egy albérlet, csak olcsóbb.

Egyetlen hátránya, hogy busz a városba és vissza hétköznap fél óránként jár, ami nem vészes, hétvégén viszont csak óránként, ami sokszor megkeseríti az életemet visszautazásokkor. Ha bulizni mész, akkor az utolsó busz a városba fél 11-kor megy, az első pedig 5-kor, ha jól emlékszem. Vagy végigbulizod az éjszakát, vagy pedig taxizol. Öthalminak van saját taxisa, aki egy ezresért, bárhonnan visszaszállít Öthalmiba. Ez azért jól jön. :)

Most így hirtelen ennyi. Ha még érdekel valami, írj nyugodtan. :)

2013. nov. 21. 21:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Szia! Igen voltam tegnap a nyílt napon, bár elég bajos volt a lejutás, de nagyon megérte! Gyönyörű a TIK épület, főleg a könyvtár tetszett:D Mondjuk jobb lett volna, ha nem vagyok ilyen fáradt(hajnal 3-kor kellett kelnem)... Összességében nagyon örülök, hogy elmentem, csodálatos élmény volt:) Most eszembe is jutott még egy kérdés, ha akarod akár privátban is leírhatod, mit kell tudni a tanárokról, akik téged tanítanak. Szigorúak? Unalmas az előadás vagy viccelődnek és érdekessé teszik? Ilyenekre lennék kíváncsi:)
2013. nov. 22. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!