Nyelvi előkészítő osztály (NyEK) : előny vagy hátrány?
Figyelt kérdés
0. évfolyamos nyelvi előkészítő osztály szerintetek:
- egy év veszteség vagy egy nyelvvizsga nyereség
- elfelejted a többi tantágyat vagy jó leszel nyelvből meg infóból
A véleményeteket szeretném tudni. Mik az előnyei és mik a hátrányai? Tapasztalatok? Érdemes olyan suliban NyEK-es osztály ahol amúgy emelt szintű a nyelvoktatás?
2013. okt. 25. 22:38
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm érdeklődésed, 4 éves Matek tagozatos gimibe mentem ;) Sok sikert kívánok neked!
2014. júl. 13. 18:05
13/14 anonim válasza:
Tudom már nem aktuális, de egyesek nagyon el vannak tévedve...
Nem a NyEK-nek kell megtanítani a nyelvet hanem neked kell megtanulnod!
Olvass szöveget az adott nyelven, nézz a tudásodnak megfelelő filmeket/meséket!
Sajnos ma már nem tudják megtanítani a nyelvet (az elképesztően rossz okt. rendszer miatt) ezt neked kell megtanulni!!!
A NyEK csak egy segítség
14/14 anonim válasza:
9. Válaszoló! Te melyik iskolába jártál? Mert én is szeretnék NyEK-es suliba járni de nem akarok pont valami rosszabbat kifogni. Válaszod előre us köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!