Elte tanárszak?

Figyelt kérdés

ELTE-n szeretnék tanulni matek-kémia szakos tanárnak. 1-10 embert vesznek fel... édesanyám szerint nem elég ha jó az érettségim , kellenek oktv versenyeredmények a pontok miatt.

ez igaz?

versenyek nélkül nem lehet bejutni? kb hány pont kell?

16 éves vagyok

2013. okt. 25. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:

A tanári szakok - bár idén sokan jelentkeztek - még mindig nem a magas ponthatárú szakok közé tartoznak.

A verseny jól jöhet, de nem valami biztos pont. Emelt szintű érettségi és nyelvvizsga viszont az, úgyhogy jobban jársz, hogyha arra gyúrsz rá.

2013. okt. 25. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Hülyeség, sokszor nem indult a kémia tanárszak, annyira kevés volt a jelentkező. Mondjuk most hogy lehet pályázni ösztöndíjra, talán nagyobb lesz a jelentkezők száma.
2013. okt. 28. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Én BTKra járok bár, de egy csomó tanár ismerősöm van és tényleg van, aki meglehetősen jó eredményt ért el, de természetesen nem ez a felvételi függvénye. Csinálj egy nyelvvizsgát, valamelyiket akár emelt szinten is megpróbálhatod, úgy fognak kapkodni utánad, mint a fene. Szerintem nem azért vettek fel 10 embert ilyen szakra, mert annyira kemény, hanem mert olyan kevesen is jelölik meg, nem valami népszerű mostanság!
2013. okt. 28. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!